Mona Lisa

vaknade med solen i ögonen även idag, dä gillas! Var i hällefors idag med sara, johannes och lilla. För lilla skulle köpa en sak till skotern, men dä fanns inte så vi åkte och åt, och som tur va såg jag att det var rea på Tomas kläder. så vi knallade in där en sväng och jag hittade en söt kavaj och sara en klänning :) ikväll blir det träning och de som kommer och tränar ka få vara med på matchen imorgon! kan bli en till kaos match med tanke på att det bara brukar vara de vanliga som tränar, Jag, Sara, Malin, Jönsson och Julia! Nu måste jag kila, ska färga håret på Joannes, stackars han ;)

för att va den bästa, måste man slå den bästa

hänger med sara, lilla och johannes. blir att kolla bandy på tv:n snart, villa-broberg! ikväll blir det big brother och tacos :) skapligt gött! & imorgon börjar lovet på riktigt! ska till farmor en dag oc städa och tjäna lite pengar och en dag ska jag stå i kiosken med Ebba i slalombacken :) sen vill jag till karlstad och handla en dag. Men vet inte om min peningpong är så suger på de, så dä spörs! Nej nu blir det att va social med folket, ha de bra!

Kissen är lika konsentresad och inne i filmen som en annan! ;)



far och son


                           

detta inlägg kommer handla till mesta dels om matchen domare igår! fattar inte hur de kan få vara domare, visst man klagar jämt på domare men igår var dä illa. de visste ju knappt själv vad de blåste på. vi fick inte nudda dem, vi fick inte försöka ta en boll och vi fick inte spela ett spel. allt blåste dem på, ALLT. blir så jävla förbannad, jag förstår varför det blir mord här i världen! ni fattar nog själva att vi förlorade igår, vi skrälla inge :) efter matchen kollade jag big brother och sen drog vi till stan för Djus behövde snus. men det var inge fel att glida runt där till 03.07 :) roligt sällskap och förbannat rolig kärring som skulle ta sig hem full och hög. vi stannade faktiskt och frågade om hon behövde hjälp men då såg vi vilken pundare de var, så vi hoppade snabbt in i bilen igen och åkte. efter en stund kom vi på att vi kanske skulle åka och titta hur det går för henne så vi följde rullator spåren och till slut såg vi henne vandra där, och dä så fint ut! ;) idag blir det inte så mycket på dagen, plugga lite och sen får vi se vad kvällen erbjuder! :)


jag vill om jag vågar



Riktigt sugen på att färga håret ljusare, vet inte om jag passar men tror jag ska våga göra ett försök!


just dä Jennifer, tänk på dä


idag var jag till Filipstad med pappa på morgonen, fixa mitt leg, systemet, apoteket och expert. och på expert hände det grejer, först gjorde pappa ett litet köp till filmkameran och sen så ska ni höra :) jag har ju tjatat på en systemkamera så de gick vi och tittade på och ska nog förmodligen köpa en :D fast inte just nu för pappa ska köpa en ny skoter till mig, han är att bra go IBLAND :) och på middagen idag så åkte jag och mamma till hällefors och köpte små saker till stugan, och de gillas också :) å ikväll blir det innebandy match mot GS86 :) efter blir det förmodligen big brother! HA ETT BRA SPORTLOV OCH SUP INTE IHJÄL ER!
 

2011-02-24

har nästan alla säsonger av Svensson Svensson, en kvar!



Finns de nö bättre! sköna kommentarer och klockrena folk :)


i rymden finns inga känslor

 hittade några bilder från "tidsfördriv i skolan"



denna vecka har varit okej konstigt nog! sitter här hemma och njuter av att jag har tagit lov! :) ingen praktik imorgon, häng med pappa ist. pluggar lite med närhandeln så att jag blir klar med det, för har ju en förbannade jävla uppgift till. Måste skriva en extra uppgift på 2 sidor så att jag slipper hållbarturismutvecklig! Fick en liten "belöning" på praktiken (okq8) idag, MJÖLK :D och dä blir man stor och stark av så jag är nöjd!


snygg, snyggare & snyggast

Tror han tar hem allt
Martin Granetoft


- Jag är kär


sluta aldrig drömma

dagen börjar bra, försov mig! veckan leder mot sitt slut :) ledig fredag för ska med pappa till stan för lite små fix, sen är de praktik imorgon. och något som är ännu skönare är att vi har sportlov :) då kan man kolla på bigbrother utan att känna att man verkligen måste sova! För de som undrar så hejar jag på Martin, Björnen och Kocken :)

                                                       


har solen i ögonen och spild mjölk överallt

vaknade med solen i ögon, de sitter aldrig fel :) fasen va gött dä va! hoppas solen fortsätter lysa upp min dag för snart blir de att pallra sig bort till stålvallen och kolla lite bandy, Lesjöfors-Boltic. lätt vinst för lesjö :D nej nu kom sara och andreas, bara att klä på sig och pallra sig ut i de fina vädret! :)

ps, Erika stolpe börja göra lite blogginlägg och sen ska du få göra om min blogg, vill ha den lite "sommrigare" ! :)

man blir som tre igen

hur lugn lördagkväll som hellst! en heldag i karlskoga då :) men dagen började inte bra. bilen stratade inte först och när vi fått igång den efter någon timme kom vi väl i väg en dålig tid, helt fullt på boda borg :( bara att åka runt och glida i karlskoga i fyra timmar! dä blev en timme på McDonald, en timme på små affärer, en timme på okq8 och en timme på parkeringen utanför boda borg :) men hur grymt som hellst när vi väl kom in, synd att vi förlorade! de andra fuskade säkert, jävla pöjker ;) och ni som aldrih varit i boda borg ni måste dit! :) imorgon blir de iaf att kolla bandy och plugga lite :) godnatt!


                  


you are the one and only


                                                                                      bild från stassmatchen hoppas på en lika kanon match

Då är de bara en dag kvar sen helg :) imorgon har vi en lång bilresa framför oss, borta match i åmotfors! skapligt jobbigt att åka dit kanske, men hoppas jennifer har förberett sig med bra musik :) annars har jag med kugnlug musik, hittade massa gamla roliga skivor idag när jag storstäda. jävlar vilken ordning dä är på mig, storstäda hela övervåningen :) lite sleten nu men bara att ladda om batterierna till matchen imorgon och självklart boda borg på lördag. kommer bli en kanon dag, de enda som kommer fattas är Stolpe! godnatt :)


16/2

skapligt lungt denna vecka hittils, innebandyträning i måndags och fotboll och innebnady idag :)

jag och jennifer vill ha :D



im in love!


14 februari

glad alla hjärtans dag på er alla, hoppas ni får en bra dag! själv så sitter man i mörkret och kollar massa kläder som ja kan beställa så jag får något i alla hjärtansdagpresent :) och sen består min dag av massa plugg och innebnadyträning :) hittade massa fint och roligt!

   
  
lite smått från jankyard.se



och även lite smått från Ginatricot.se


även lite blått och sött från monki.se


skönt & grönt

boda borg till helgen som inte riktigt blev som ja tänkt, var ju meningen att Erika skulle va med :) därför vi skulle åka dit, först kunde hon tills vi bestämde datum då skulle hon på fotboll, men man får väl säga lycka till te henne då :D vi får väl försöka vinna utan henne! de ä rally i lesjö men man är inte ute på de, kanske för de var 27- :) bara hoppas vädert blir bättre framöver, vill ha värme! och värme kommer ja å få till sommarn när ja ska va kingen på fotbollsplanen, den nya messi eller steven! toppplatsen kan eventuellt bli min :D






fast torres du finns i mitt hjärta ändå



blir inte riktigt som man tänkt sig

gött att man har suttit och väntat förra veckan och hela förmiddagen på att jennifer och desse skulle göra klart uppgifterna så vi skulle göra en tillsammans. Men sen så sitter dem och jobbar med den, KUL!


kärleken den har ett högre pris

sitter å hänger i skolan, blir förmodligen att söv en stund pga att läraren är hemma pga sjukt barn. Ikväll är det bandy, men den missar jag väl sim vanligt, pga innebandyträning! men imorgon blir det innebandy iaf i hafors, kan väl hända att det är nön snygg där :)


pussss, å ja giller´t

HELVETES JÄVLA TELEFON GICK SÖNDER OCKSÅ, tur att ja fick låna en av andreas! va på skoterträff i helgen, helt fantastiskt väder var det, -0.1 :) mycket folk var det också! tog en massa bilder men telefonen klappade ihop igår och minneskortet pappar inte i den nya telefonen så dem bilderna får vi nog vänta på. Var i stan både fredag och lördag, fredag blev det innebandy i kröppa sen drog vi till stan och hände en stäng. & på lördag skjusade vi in lite folk och hängde! :) lugnt blev det iaf, till skillnad från jennifer :D
Till helgen är det rally också, men är inte riktig säker på om ja ska titta än, men vem vet. det kanske blir lagfest också, vi kan ju alltid hoppas. så vi får lite bra stämming i laget! :)

tar dagen som den kommer


                                          
              

beställde en tröja igår, tur dä har typ inga :) praktik idag, inte så jätte ansträngade precis börja 10.00 sluta 14.00, men jag gillar läget!
Tjatar och tjatar på pappa att jag vill ha en systemkamera, hur stårt kan dä va å köpa en till mig. tänkte ta bra kort när sara och malin går ur skolan men det blir dä väl inge med eftersom vi har kameror som SUGER! vet inte om denna kamera är världs bäst men den var fan :)


när mörkret faller

gjorde nyss en beställning på kläder från hm, men är ändå sugen på att beställa mera. har inte fått allt än endel skulle komma i mitten på feb och endel kläder skickade jag tillbaka  men det måste ja väl vänta med en stund. Såg ett par as snygga jeans byxor på jankyard.se :) vill ha, men när jag tänkte beställla dem var dem slut! och dem var skapligt billiga dessutom.

är det bara jag eller är det flera som saknar sommarkvällarna? grilla, ta det lugnt & spela fotboll! skulle sitta som pricken över i :) trött på snön!


Mitt namn är Elin Wikström, bor både i filipstad & Lesjöfors. Har en jätte söt pojkvänn som heter Daniel. Bloggar så ofta jag kommer ihåg & har tid! Skriver om de mest, mina intressen, skolan, inredning & allt som kommer upp i huvve!!!




RSS 2.0