2012-04-29

Slappar i soffan efter ännu en hel dag i Ida & Tomas hus, tvättade 850 i morse också, nu ska skiten bort! Någon som vill köpa är det bara att höra av sig.. Härligt väder idag, tur vi målade lite ute i dag så man kunde steka..
Igår var vi i Karlstad med Ida, Tomas och Daniel, blev endel handlat för dem, typ 82 000! För mig och Daniel blev de bara 1 000 typ, blev lite nytt i badrummet. Nu är det ännu mysigare där & sedan blev det några blommor.

Imorgon blir det Rydell & Quick, före det blir dä grillning & 5-kamp hos Malin & Klas! Ska försöka komma ihåg att ta med kamera..

2012-04-26

Idrottsprov imorgon så det laddar jag med en kaffekopp & äpple, kollar även lyxfällan samtidigt! Har igen motivation alls till å läsa på, speciellt när Daniel ligger brevid & sover.. Ganska skön dag i skolan, pratat mera än jobbat.

Mitt namn är Elin Wikström, bor både i filipstad & Lesjöfors. Har en jätte söt pojkvänn som heter Daniel. Bloggar så ofta jag kommer ihåg & har tid! Skriver om de mest, mina intressen, skolan, inredning & allt som kommer upp i huvve!!!




RSS 2.0