B-ra

Var på speedway med jesper och hans morfar igår, skoj fast snyd valsarna förlorade! Men inte är jag bitter, för ÄLSKA SPANIEN, gott att dom vann igår. firade segern med att kolla på OC med Jesper. Funderar nu på att gå ut och springa, så jobbigt, eftersom de ändå inte är nö fint väder, för sen blir de att träna små flickorna och vara barnvakt!

de börjar bra

Var ganska länge sen jag gjorde ett inlägg så kanske är på tiden nu!

Grymt gött väder har de varit ända sen jag kom hem från turkiet, och där var de också kanon väder, 40 grader i skuggan hela veckan. Hände mycket skoj där nere, men ganska mycket tråkigt också, men vad har vi förvänntat oss när vi har med en sådan person på klassresan. Hon förstörde nästan allt! Midsommar var också nice, åkte till rättvik till mamma och pappa och åt, sen hem och fest på folkan. Lördan blev väl lite sämre, satt fast i en hiss i en timme typ, jobbigt som fan och varmt blev de, jespers fel att vi fastnade eftresom han är ett kryckmonster :D

Kyra på dig sebastian!

gladast är nog räven

Nyhemkommern från några sköna dagar i bosön. Ganska coolt var de där nere, först såg vi anja persson två gånger, sen herrlaget i djurgården när vi åt, och sen viktoria svensson när hon satt ute och stekte, och fredrik hols som tränade oss :) giller't! Nu blir de att packa om väskan för fotbollsmatch mot villastan (kristinehamn), och efter de hem och packa väskan igen och dra upp till klasskompisarna i skogen (luossa). hoppas inte de blir regn åt oss, för vi ska sova i tält! ha de bra, de ska ja ! :D

pinsamt

En dag kvar sen drar jag till stockholm med innebandy profilen, nervös som satan. Pinsamt att göra bort sig eller nö. Och de skulle inte förvånna mig om jag har träningsverk imorgon efter jag och Erika cyklade 4 mil. Vi cykla och cykla och leta efter en speciell rastplats men vi hittade den inte, till slut upptäckte vi att vi redan kommit till rämmen, illa. Sen tog Erika kort på två rådjur som låg förstenade i diken dom rörde verkligen inte på sig, haha! Nej duscha nu sen, packa väskan så man har de gjort till imorgon, sen häng med Jennifer och Jesper, eftersom inte vi kunde hänga med till vansbro för de var fullt, sket. Jag ville dit!
Har grymt om i röva efter vi cykla, förbannade sadel!

en gång om dagen

stekte i solen igår och ska steka i solen idag, så jävla gött. Skulle kolla film igår i skolan men jag och jennifer orkade inte vara kvar så vi drog först till farmor, sen drog vi hem till mig och stekte, men de blev för varmt så då drog vi till lesjöbyn och badade, fan va de spikade i fötterna, bara att skynda sig att kasta sig i. Hängde hos jesper en stund sen innan vi drog till ämtervik och kollade när erika spela fotboll, dom vann med 4-0. grymt gött! och hamburgaren var ännu goare :D måste dit snart igen, så jävla go asså.

drar och solar med Erika sen, och imorgon ska vi cykla 4 min (klassikern), vi ligger lite efter med den, men bättre sent än aldrig :D hej svejs, orka med detta, nu blir de stek!

Torres

solen skiner och jag har inte haft en lektion än i skolan, och förbannat god mat är de i skolan. efter maten blir de fruktsallad i hemkunskapen, gilla läget. innebandy träning ikväll, kommer bli jobbigt för torbjörn kommer och sen steker solen. så kan hända att de blir ett litet dopp i djuprämmen!

Älska Torres :D Han är fan kingen!



en saga som aldrig tar slut

skön helg i stan måste jag säga, några negativa saker med ändå najs helg. På fredan satt vi hos bjord och sen på lördan drog vi till kristinehamn, ganska häng faktiskt :) söndan var de ju derby, Lesjö- filipstad ,och självklart vann Lesjö med 6-5, och johannes gjorde lätt snyggast mål. älskar han för de :D inte mycket klart i skolan nu, förbannat gött känner att sommaren är här. och turkiet närmar sig, hade möte om det idag, 4000 i handpengar! Jennifer kom också förut och hjälpte mig att bära sängen och en massa till stugan, så snart flyttar jag ner. Fan va skoj de ska blir, jennifer kommer bo där jämt, lovar! ;P nej nu ska jag leva livet medan jag är ung, ut och leka bilkurragömma nu med en massa folk, ohyes!

Mitt namn är Elin Wikström, bor både i filipstad & Lesjöfors. Har en jätte söt pojkvänn som heter Daniel. Bloggar så ofta jag kommer ihåg & har tid! Skriver om de mest, mina intressen, skolan, inredning & allt som kommer upp i huvve!!!




RSS 2.0