trodde de först, men nu vet jag inte

halloween blev skapligt lugn igår, inte riktigt som man önskat men. Vissa av mina kompiser åkte till Mora utan mig, så jag blev lämnad i sticket hemma. För mamma och pappa dom drog till Kristinehamn, men alltid lika kul med lov. kommer förmodligen inte göra så värst mycket under lovet, men alltid något! men på tisdag blir de nog förmodligen häng med Erika och de gillas iaf :D

de här har inte jag tid med nu, måste ducsha. hejsvejs!


snart är de jul igen

hoppas att jag får mina kläder som jag har beställt idag :D och måste dessutom beställa klipptid, var ett tag sen nu! Nu när snön kommer lite smått så börjar man ju fundera på jul, så tror nog att de blir en sväng till Karlstad och kolla bio med Erika & jennifer och julhandla lite :) gnister!

bajs, öppethus imorgon på skolan! satan så tråkigt, blir nog att ta bussen ut till västeräng och kolla in folket där ist. Om man får!

nu händer de grejer

innebandy träning sen då, gillas :) har inte tränat på en vecka! utvecklingsläger för mig och Jennifer i november också, kan bli grejer de :D kanske kan t.o.m bli kul i skolan i fortsättningen också!


10-10-17

Grymt sugen på tatuering nu, har spanat men Jennifer idag, och lovar att snart smäller de :D & har även spanat in mina strumpbyxor också, gryma (: passsar hårfärgen! hoppas mamma erbjuder sig att hon kan betala (:

Mitt namn är Elin Wikström, bor både i filipstad & Lesjöfors. Har en jätte söt pojkvänn som heter Daniel. Bloggar så ofta jag kommer ihåg & har tid! Skriver om de mest, mina intressen, skolan, inredning & allt som kommer upp i huvve!!!




RSS 2.0