17.12





sitter här och funderar på hur de vore om någon i min familj kunde vara hemma någon gång, har listat ut att dom är aldrig hemma! Nyss lagat mat har jag också, makaroner & köttbullar :) nu väntar jag på att Jesper ska komma så jag kan äga ut honom på pilkastning, & efter de TRÄNING, satan så gött och förhoppningsvis kul :D




de vore något de!

Har köpt lite nya saker till stugan, gottgott! Om någon timme börjar en grym film, sprängaren. skön film som fan! :) Och imorgon börjar de efterlängtade innebandy träningarna :DD gott, har inte rört mig på typ en månad, smällfet! Så måste röra mig så men slipper skämms när man duschar, och sen när jag ska tatuera mig blir de ju bättre :D hur sugen som hellst på de!


hela vägen upp


Vm final idag, de måste man ju titta på. Men vilka jag ska heja på är ju lite svårare, inte lätt att ha rätt jämt. Ingen som trodde mig när jag sa att SPANIEN-HOLLAND skulle gå till final :D Och självklart ska jag tillbringa vm:et med Jesper eftersom han fyller år i morgon, och då grattar jag honom samtidigt :)

sista dagen

sitter på jobbet och har göör skoj, sista dagen :) slutar om 2 timmar och då blir de sova, ikväll barnvakt!

SPANIEN i final, hoppas!

storstädat stugan, satan va duktig jag är :) Och snart klar på sommarjobbet, 2 dagar kvar att göra! och imorgon efter jobbet blir de en tropp in till stan, pierca tungan och jennifer navel :) äta lite nu, duscha och så, och ikväll blir de nog att se SPANIEN-tyskland om jennifer vill, kom igen nu spanien :) hejdå!

Har solen i ögonen och spild mjölk överallt

En dag på jobbet är snart avklarad, har inte fått gjort så mycket, men jag klgar inte :D jennifer ska bo hos mig en vecka nu också när vi jobbar, kan vara trevligt med lite sällskap i min lilla stuga. Får bli tacokväll med Erika och Jennifer snart där nere som en liten inflyttningsfest :D bara att hoppas på kanon väder nu när de är sommarlov, annars blir jag blöt i ögat. var väldigt fint väder i helgas när jag var i rättvik på BIG LAKE RUN, längtar till v.31för då blir de classic car week, och de gillas. Nu har jag inte tid med de hära längre, mpste jobba, ha de bra!

Mitt namn är Elin Wikström, bor både i filipstad & Lesjöfors. Har en jätte söt pojkvänn som heter Daniel. Bloggar så ofta jag kommer ihåg & har tid! Skriver om de mest, mina intressen, skolan, inredning & allt som kommer upp i huvve!!!




RSS 2.0