Big Brother

Hurtänkte big brother iår egentligen, inte en enda snygg. tre stycken som verkar normala. Förr var de bättre, du är de ju typ barntv. Inte en enda som tänker ha sex i huset typ, livrädda för allt. & dem där som sitter i loftet, hur ser inte dem ut då, de är seriöst tre bögar! Tappade ju fan lusten att kolla på Big Brother.
& förr har dem ju inte gått ut med innan vilka som ska va med, men tydligen annulunda iår.

Hoppas bara att värmlänningen/filipstadsbon/Lesjöforsaren Hanna Johansson, Pillan (toms kärring) hennes unge är något att hänga i granen, för är alla tråkiga kommer man ju att heja på henne, bara för att!  

Här har ni länken om ni är sugna att kolla vilka idioter som är med!  http://www.bigbrother.se/1.2539624/2012/02/17/har_ar_alla_deltagare_i_big_brother_2012


Märkt för livet

Nu sitter jag i skolan & datorn är på, bara väntar på att någon ska komma och knacka på dörren!!!
 Sitter på samhällen nu, & han säger att vi måste jobba, men jag orkar verkligen inte.. Hur trött som helst.
Sen ska jaa & jennifer snart ner till katrin & beställa tatueringstid, är så sugen! Har en massa idèr.

20:20

Har verkligen ingenting vettigt å göra så jag tror jag ska smyga mig ut i köket å kasta ihop en pizza, mums!!


.... så blev de! 

12-02-15

Shiit, vågar inte sätta på datorn i skolan!!! Dem har tagit skapligt många datoter pga nedladding, & de kan ju hända att jag laddat ner lite & tydligen kan dem se de om jag sätter på datorn så jag undviker helst det!! Ingen träning idag heller, dåligt med folk & ingen jävel som har körkort! Bara längtar tills jag får de, bara kunna åka dit jag vill. Till affären tex, igår fick jag lov att gå ut till ica för Daniel skulle få en liten present! Allt skulle bli lättare med körkort.

På tal om ingenting, fick mig en liten funderare idag i skolan! Varför går jag handel, jag är inte sugen på att jobba i en mataffär eller vika kläder hela dagarna.. va trist!! Jag vill hellre kunna härja på jobbet som tex festfixaxare, lite roligare! Finns hur mycket som hellst annat. Vad blir jag om jag går handel?


Håll Huvudet Högt

Veckan började lugnt, sovmorgon & sen satt jag bara i kiosken i sporthallen för pojkprofilen hade skolsm, förlorade dock! Kunde ha börjat grina igår, kollade 'paranormail activity' med Daniel & Jönsson. Fast när jag tänker efter nu så var ettan värst.

Nu blir det NHL & sedan kolla innebandy på tvn, Storvreta-Falun.

Sweet dream

Sovmorgon idag & det var fantastiskt gott! kunde dock inte sova så länge... Jag & jönsson var otroligt duktiga som satt å jobba när vi egentligen inte behövde, men ändå behövde vi, om ni förstår! NEJ, nu är jag på plugghumör så bäst att passa på å jobba då!

Inredning

Jag vill göra om hemma, har en massa ideer. Men vart är pengarna man behöver för att köpa? Finns inga!





Har lagt några bud på tradera också men de vinner jag väl säkert inte!


Mitt namn är Elin Wikström, bor både i filipstad & Lesjöfors. Har en jätte söt pojkvänn som heter Daniel. Bloggar så ofta jag kommer ihåg & har tid! Skriver om de mest, mina intressen, skolan, inredning & allt som kommer upp i huvve!!!




RSS 2.0