Lesjöforsmarken 2/6

Fotbollsträning igår, Jönsa var med, applåd! haha, härligt att första träningen hon kom på så kom sibban så hon ska sälja lotter på Lesjöforsmarken. Just de, Lesjöforsmarken den 2/6 för de som inte vet. Komunens absolut största marken. Bränbollsmatch på eftermiddagen för de som vill vara med, evenumang kommer nog på facebook någon dag. Är fortfarande i valet och kvalet om jag ska springa Lesjöjoggen än, tror fan inte jag orkar. Match dagen innan så är nog galet stel.


rock 'n' roll

Ännu en vecka helt själv, spöken överallt. Spelade match i söndags, förlust tyvärr med 4-2. blev 1+1 iaf, så missnöjd är jag ju inte. Ingen praktik idag, förkyld och fotont. Men skolan imorgon måste man ju till imorgon pga nationella. jobbigt, jobbigt. känns som IG. lite nervös faktiskt. bb nu, hejsAN!

kostar dä nått?

Blev en beställning på www.nelly.com , riktigt gött! Blev nervös över vad jag skulle ha på studenten men nu är de fixat. Synd bara att jag är typ fattig nu, och när studiebidraget kommer går lite av de till profillägret i falun. Men de kostar att ligga på topp :) Träning och plugg sen, livet dä. hejdå!

12:55

Skola, möte, träning och stan = gårdagen. Skolan, hem, plugga och sova = idag. Lite glad blev jag idag iaf, ringde och skulle kolla hur mycket pengar jag hade på kortet. Trodde jag hade 95 kr, men hade 300 någonting ist! GÖTT! 


ElinWikström

lagfest igår, riktigt roligt. Skapligt roligt lag vi har ändå, grillade och drog till persberg och försökte heja fram en seger till lesjö i derbyt, lyckades inte men inte var vi bittra för de. Tvärtom, drog till Karlstad å hämtade Daniels syster. Fick med två andra fyllon på köpet, Rya och Linn Jansson. Var väl hemma runt halv 5, upp halv 10 å skulle sälja smörgåser och kaffe. TRÅKIGT! Nyss gjort mjölkmakaroner å blev så mätt så nu ligger jag här och glor 'Hem till midgård'. Ikväll blir de nog en tripp igen till Karlstad, bio med ett härligt gäng!

Maj 12, 2011

tänk om man hade pengar så man kunde beställa allt man såg, kul de skulle va. Just nu vill jag göra en beställning från allt! Hemst kär i cykelbyxor iaf, så där blir de en beställning snarast!

 




Mitt äventyr

Nyss plockat rätt i garderoben, var mycket nödvändigt. Funderar på att plugga lite också, svenskläraren fattar ju inte hur mycket hon ger oss & i handel har jag hur mycket som hellst som ska vara klart tills vi slutar, de kommer bli svårt. Fan, skit varmt ute men ingen sol. Färg vill man ju ha, pinsamt å gå i shorts och blända alla man går förbi. Vill ha ett par nya solglasögon, har några men tröttnat. Råkade slå sönder Daniels, haha! inte meningen. Tipsa gärna om ni hittar någon sida men snygga/billiga solglasögon :) plugg, plugg, plugg på schemat nu!

Äntligen!

Äntligen kunde hon åka ut, de tog fan 8 veckor!! Vann tyvärr inte seriepremiären, men de andra var riktigt bra. De förtjänade å vinna. gjorde iaf ett mål, de är jag nöjd över :) Inte hänt allt för mycket under helgen, fredag; seriepremiär mot slottsbron, Lördag; Grilla hos daniels mamma och urban, Söndag; kollade herrpremiären, den gick bättre än damernas. De vann med 5-2 :) Packa väskan nu å vänta tills Daniel ska sluta å sen dra in till stan, hejdå!


eviga väntan!

Kastade ju in en paj i ugnen i väntan på Jesper, den hinner nog bli klar innan han kommer.


ÄVEN VINDARNA KAN VÄNDA

igår var en stressad dag! Skolan, profilen 15:30, träning 18:00, jönssa 20:00. Var inge vila där inte, hann inte hem innan profilen och träningen så fick ha fotbollsskorna med till skolan. Men när jag väl kom till jönsa blev de bra, först pizza sen fika. kanon! Idag blir de 14.00 bussen hem & städa, diska och laga mat och förhoppningsvis häng med Jepser till Daniel slutar jobbö. Möte med Peter nu, Hejdå!

då ska hon skjutas, ja då ska hon mördas



Den är äntligen min!

Då var första dagen på veckan gjort, känns skönt. ikväll blir de Innebandyträning, fast blir väl dem samma gamla vanliga som tränar. Får ställa på Mats att vi kör lite tävlingar så får han kasta ut lite pengar till oss stackare som är där! Laga lite mat å sticka ner till sara å fixa med betalningar.. Grattis Jönsa på 17 års dagen! :)

1 maj

Tack Erika att du klippte mig, känns riktigt skön! Majbrasan var helt okej, käkade mat & spelade kubb med en massa folk. Slut på lovet nu då, upp tidigt imorgon & åka ner till okq8 å jobba lite, godnatt!


Mitt namn är Elin Wikström, bor både i filipstad & Lesjöfors. Har en jätte söt pojkvänn som heter Daniel. Bloggar så ofta jag kommer ihåg & har tid! Skriver om de mest, mina intressen, skolan, inredning & allt som kommer upp i huvve!!!




RSS 2.0