det börjar bra

sovmorgon vare dag, å gött vare. och inte nog av det, bättre blir dä. första fotbollsträningen för iår startar idag :D och innebandy efter det. Finns en sak till, ingen mer skola denna vecka, praktik torsdag & fredag. i helgen var jag och jennifer hos Erika och käka tacos och glodde film:) pappa inge var också med på ett litet hörn! :D
helgen; uppskrivning för skoter kurs lördag och match söndag. Matchen är kl 2 hemma för dom som är lite sugen på att kolla!

nog tjatat av mig, jobba lite så tiden går fortare så man kan åka hem någon gång! hejdå..


we say goodbye but never let go

nyss fått en ny hm katalog, vill göra en gnister beställning, men har nog inte råd med det. men blir en liten beställning isf :) skön vecka, tog helg igår, och njuter varje lediga dag! :) kom på idag att jag vill till boda borg också, väntar bara på att Erika ska skicka å säga att hon också vill dit :D
tiden rinner iväg , kasta in sig i duschen å krypa ner till grym film! godnatt :)

bara 40 dagar

då började skolan för dom flesta idag, men tyr att man har praktik 3 dagar i veckan, måndag, torsdag och fredag. blir bara 40 dagar totalt i skolan ända fram till juni :D börjar min praktik nästa vecka, så denna vecka är ganska soft. tar helg på onsdag å börjar skolan imorgon!


http://www.streaminvite.com/ref/6082 , bli medlem så får jag också poäng, 100% gratis!

Mitt namn är Elin Wikström, bor både i filipstad & Lesjöfors. Har en jätte söt pojkvänn som heter Daniel. Bloggar så ofta jag kommer ihåg & har tid! Skriver om de mest, mina intressen, skolan, inredning & allt som kommer upp i huvve!!!




RSS 2.0