kanske, kanske inte

Nu har jag tagit helg, grymt gött. Hade musik prov idag, men har en känsla av att de kanske inte gick så gör bra :) Imorgon blir de kristinehamn först och sen blir de karlstad med dom bästa :) Längtar, ska bli så gött att handla, sen när jag kommer hem från karlstad blir de häng med Pontus, konon :) Igår blev de ett fyspass med innbandyn i djuprämmen, jobbigt kan jag säga, men är själv lite förvånnad har ingen träningsvärk, kanske inte tog i tillräckligt.

Funderar på vad jag ska ha på mig på studenten när vi ska in och gratta Jennifer Ericsson, har några alternativ, om pengarna hänger med! :)




Kanske, kanske inte! den är sötare när den sitter på.


hoppas, hoppas, hoppas

Nyss tränat små flickorna, och nu sitter jag här framför datorn & äter äpple & funderar över när jag ska göra klart religonen & när jag ska läsa på musik provet, har lite att stå i tycker jag. Eftersom att jag har innbandyträning snart också, grymt kul men va jobbigt allt blev nu. Skulle egentligen ha solat med Erika och Jennifer också men solariumet var först trasigt sen när dom hade lagat de, fanns de ingen tid kvar. Känner mig som ett vandrande lik, och tatuering vill jag ha också. som tur är har jag pappsen ibland, han ska nog förhoppningsvis beställa tid snart.

Längtar tills vi ska åka till turkiet också :D inte många dagar kvar, bara att hoppas de är nön snygg pöjk med snygg kröpp där nere när vi är där så man har lite att titta på i en vecka!

jag vill om du vågar

Asså vårat fotbollslag är helt otroligt, vi började igår och vi har vunnit alla matcher hitttills ;P oslagbara än så länge!

Har "hemtenta" i religion tills imorgon och har inte börjar så mycket än, så tror nog att jag måste plugga lite i kväll/natt, har hur mycket som hellst kvar att göra i skolan tycker ja, ujujuj, hur ska jag orka med allt, & hur ska jennifer orka med allt. ;Pigår var Jag, Jesper, Alexsander, Sara och Jennifer, även kallad jönsa, till nykroppa och kollade fotbollsderby, inte så jätte spännande för filipstad vann med typ 9-1, tappade typ räkningen, men de var skoj ändå, förutom att jag hejade på nykroppa och att de inte fanns nö choklad till mig.

Sommartider




Får en aning sommarkänsla nu vill verkligen ha sommar nu, och kläder också men har fan inte råd!

vad är förlust egentiligen?

Ont i fötterna efter gårdagens städning, gick fan hur längt som hellst i de där diket. Är helt röd om axlarna eftersom solen sken hela dagen också. sen ringde jag till Jesper för han skulle komma med lite vatten höll på att dö, då kom han med 9 liter vatten, inte dåligt de! :)

Match idag igen, taggad till 1000, bara vinst som gäller idag!


snart är de lördag igen

FICK VG PÅ TYSKAN! :D fan va duktig ja är, bara att hoppas att hon höjer mig nu. Och att de går bra på teknik provet. fick VG på hemkunskapen också :D tur jag har världens bästa Erika! fotbollsträning var de igår också, jag och sussi övade på glidtacklingar, var ju perfekt väder för de. grymt blöt var jag efter träning så tänkte ta en lång dusch men hann inte stå så länge tills sara kom och sa att mattan flöt på golvet! en aning fullt i avloppet, illa!

Äntligen FREDAG! giller't som fan, förutom att vi har disco med klassen. men de possitiva är att att jag ska gå och sola med Erika och Jennifer, blir kanon!

lill lördag

gött väder idag också, igår var jag och tittade på när Erika spelade fotboll, grymt spännande match var de, & grymt goda hamburgare (: Idag har jag tränat små flickorna med jennifer & var meningen att jag skulle träna med pojkarna men var osäker om de var någon, men tydligen var de de, fick ja reda på när träningen hade börjat, surt! så humöret är inte riktigt på topp nu. Blir väl i stället innebandy träning sen, inte lika kul men gött att röra på sig, kan ju säga att de behövs nu!

Kollat lite på kläder, vill ha så mycket nu. men pengarna räcker nog inte riktigt till! har iaf en skolavslutningsklänning nu, tur de. ska bara hitta ett par skor och en tröja att ha över om de blir lite kyligt! ( samma klänning men inte samma färg! )


se upp

Gnister skönt väder, blir att gå hem från skolan så man får lite sol och lite motion. Men nu sitter jag i skolan och inte får njuta av solen, dessutom har jag svenska inte heller +, för håller på med nö j'vla specialarbete om våldtäcksmän. Sen blir de att åka till ämtervik och äta hamburgare :D och kolla på Erika.. :) 

vi gör de igen

Vinst igår igen 4-3, skönt! vi kom som ingenting och nu ligger vi 2:a. Vi är fan kinger, Ella gjorde tre mål och malin ett, och när malin gjorde mål trodde jag fan att grisera flög, trodde jag aldrig! :) och imorgon hoppas jag att de blir att åka och kolla på erika när hon spelar fotboll, & förstås äta hamburgare :D

ganska lyckad kväll i lördags, synd bara att man satt och kollade på alla andra som drack!

never back down

Lesjödagen blev kanon, synd att de regna bara men annars var de inge fel & förbannat gött med grillat var de. Jennifer tog några bilder så får hoppas att jag får någon bild av henne som ja kan lägga upp.

HAR ÄNTLIGEN FÅTT EN TELEFON NU OCKSÅ :D Henriks gamla. Kanon, 5 av 5 toast ;)


Idag blir de kanske lovisas fest, beror på om dom andra orkar eller vill, Jesper är på iaf, konstigt! Annars blir de nog bara att chilla i Lillas lägenhet. Lika gött de. Mamma och pappa är fortfarande inte hemma, så än så länge är de FF :)


vad gör de om 100 år

skön vinst igår, vann inte med så mycket men ändå lika gött med vinst. Synd att herrarna förlorade. Men va gör de om 100 år ;) skräll att det regnar på lesjöforsmarken, men bara att bita ihop och ha skoj ändå. Lätt att jag ska vinna 5kampen iår, eller ska försöka :D


Vinna eller förlora

Va gött de var att vara ledig idag. Fast har ingen telefon så allt är inte riktigt på plus. Idag är de seriepremiär mot kristinehamn också, börjar faktiskt bli ganska nervös. Fast kvittar om vi vinner eller förlorar, för vissa spelare har inte spelat på 8 år eller nö så en kan ju inte förvänta sig så mycket av dom. Bara vi spelar och har kul, fast visserligen är de grymt kul att vinna, så visst hoppas vi på vinst... Hoppas att herrarna vinner mot granbergsdal idag också, lycka till!

En dag kvar nu till marken, & jävlar så sköj de ska bli!



Nu tar jag helg!

Idag har jag skaffat en blogg, och nu sitter jag här i skolan och försöker förstå mig på hur jag gör. Ikväll är det tacos i skolan, gnister gött (yyy! sista dagen i skolan denna vecka, sen tar jag helg, gilla läget!
Robin är duktig och hjälper mig med designen nu, spörs väl om den blir bra!

Lesjöforsmarken på torsdag!!!


Välkommen till min nya blogg!


Mitt namn är Elin Wikström, bor både i filipstad & Lesjöfors. Har en jätte söt pojkvänn som heter Daniel. Bloggar så ofta jag kommer ihåg & har tid! Skriver om de mest, mina intressen, skolan, inredning & allt som kommer upp i huvve!!!




RSS 2.0