Om ändå drömmar kunde gå i uppfyllelse!

Efter praktiken idag mötte jag Jönsson, vi gick en sväng till Farmor & Roland och käka bulle. Sålde några lotter också. Blir plugg resten av kvällen till pappa kommer hem, måste prata med honom om en intressant sak och förmodligen Big Brother. Verkar som dem har ombytta roller i dagens program, kan bli kanon å de dä!



Martin, lite för biff för en damklänning!


:D

Äntligen lyckades vi spräcka nollan, vinsten satt som snöböll i skreve! Tog en hel säsong. Kan inte försklara känslan, helnöjd helt enkelt. Matchen slutade tillslut med 6-3, fick en ass också. Hoppas Skoghall tar Örnen nu.

Falun tog hem segern!

Var i Karlstad igår med Jennifer och Desse, alltid kul å handla. Köpte ett par jeans på carlings, brunkräm på kicks, handväska på nön affär och örhängen på H&M. Vi kom just hem till träningen, byta om snabbt och kastade i mig potatis! Efter träningen sprang jag till bilen och ut från bilen. Fick lov att skynda mig hem till Falun-AIK, hann å se straffarna. Dä räckte för Falun tog hem segern och är nu vidare i slutspelat.

Vrir och vänder på allt!

hände i stan tidigare idag, hade en liten cup med profilen. Lite roligt att se så små flickor spela :) många var riktigt bra! Hände inte så mycket nu ikväll, direkt när jag kom hem till Lesjö drog jag till Jesper och Kajsa och har hängt där hela kvällen. spela lite kort, smakade lite av hans "dricka" och kollade film :) Plugga lite nu som en bra avslut på kvällen...

kung i sandlådan

hänger hos jennifer, kollat lite film & käka godis! Praktik idag å den va lugn som vanligt. Falun igår, otroligt bra match. En av de bästa på länge, alltid gött å se AIK få pisk. Å igår fick de piss 2 gånger, innebandyn & hockyn! Kolla Jennifer göra sig i ordning och leka med hennes cam.


Bara sport, bara sport, bara massor utav sport!

Gårdagen bestod av; Profilen, å dra åt helvete va jobbig den var! sen kollade jag på Big Brother, färgade håret på sara och pluggade! Fick HM katalogen igår också, satan va massa saker jag hittade får nog bli en liten beställning. 
Idag; fotbollsträning, Innebandyträning, Big Brother och städa.

2011-03-21

15+ i solen, härligt. Mår inte alls bra idag, vaknade upp inatt å mådde illa. som tur va somnade ja om och på morgonen kände ja ingenting tills nu. Känns som ja ska spy, förjävälig känsla. Frågan är om jag ska träna ikväll eller ej?! Blir en liten sväng till Hagfors iaf, har ett par ärenden. ikväll - big brother!

GB, grejer de!

Har smakat två av de nya GB glassarna, 2011. Twistern var inte lika god som den förra, den nya var de nö mjukpäron glass emellan. Har också provar den nya cornetto också. Den var mycket, mycket godare. En annan hallonkräm innuti, den här var mera smaksätt. så en av dem kan jag rekomendera iaf :)
                        
                               Rekomenderas ej                                 Rekomenderas


spild mjölk överallt

älskar att vakna och se solen steka bort all snö. idag blir de inte mycket mera än å njuta av vårvädret och kolla big brother!


slutar aldrig förvåna mig


satt vid datorn när jag fick ett mycket roligt samtal, Lenny ringde inte ofta han frågade om jag ville följa med å köpa glass och bensin! :) inte gjort alls mycket, igår jag ja i Åmål och kollade innebandy, Nykroppa-Åmål kval match. tyvärr förlorade nykroppa men inga sura miner på bussen för de, snygga killar vare med också! Nej lär byta om nu, ska ta en promenade med Jönssa till Sara och ha lite Lördagsmys, hejdå!


Jag ger upp

ERIKA STOLPE JAG SKULLE PROVA ATT GÖRA OM OCH JAG SÖG. HATAR HUR DEN SER UT, DU MÅSTE GÖRA OM DEN NU. VILL INTE DEN SKA SE UT SÅ HÄR, SNÄLLA!

,

Sluta aldrig hoppas

Match igår och den gick åt helvete, men vi hade inte förvänta oss att vinna, vi hade inget att förlora! :) Praktik idag, lugn som vanligt. träning sen, hoppas på den sista av alla men man vet aldrig. kval på tisdag mot skoghall, vinner vi den blir vi nog eventuellt kvar. Tur väderet är fint i alla fall!

RÖSTERA SOM BESTÄMMER!



Eric Saade, vinnare i årets melodifestival! Tyckte de skulle vara Linda ja, hon var den enda som hade en slagerlåt, men när utlandet är med och bestämmer kan de ju inte gå snett i eurovision song contest!


Grattis Linus!



Gratta min lille pöjk idag, Linus :) annars har jag inte gjort ett piss, tråkigare lördag än idag får man leta efter. nyss gjort semlor till mig mamma och pappa nu blir de att förtsätta kolla melodifestivalen med mamma och pappa, häng! imorgon ärre match, derby mot stan.


tiden går fort när man har kul

beställt fotbollsskor, tiden är snart där! Praktik idag sen var i nykroppa och kollade innebandy match, kunde ha blivit serievinst för nykroppa, men de pallade inte trycket och förlorade med 4-6. måste därför kvala uppe eller om storfors förlorar men de finns de väl ingen risk till. på praktiken idag kom min metor, inge kul alls. hur mycket plugg som hellst som måste göras tills nästa gång. I torsdags hängde jag med jennifer, vi drog och solade och sen hängde vi hos carina. förbannat kul, tvspel hela kvällen. imorgon vet jag inte vad de blir, alla ska väl supa i stan. blir väl tv häng med mamma och pappa, melodifestivalen! kolla klart på sista säsongen på svensson svensson sen sova, god natt!

Bilden är från derbyt, Lesjö-kröppa!

Framtiden

hänger i skolan med Jennifer, eftersom vi är dem enda i gruppen som är här. Vi kollade lite på 'pippi långstrump - på de sju haven' , vilken bra film asså. ÄLSKAR ASTRID! När jag kommer hem ska jag vara miljövänlig och åka å panta så jag får pengar att kasta i spargrisen. Efter blir det något avsnitt av 'vi på saltkråkan' innan träningarna. hoppas på många folk på träningarna idag, speciellt fotbollen! plugga lite nu innan IDIOT LÄRAREN kommer! Ha de bra gott folk!

Pappa betalar, hoppas!

Praktik idag, den var lugn. Inte så farligt jobbigt att gå upp, började ju 10.00! innebandy träning sen, inte många kvar nu. Då blir det fotboll på heltid, kanske inte riktigt så illa. Men blir mycket fotboll. Har hittat ett par saker jag vill ha nu innan fotbollssäsongen. Hoppas bara pappa vill betala allt :)


up in the are

Har inte blivit så mycket bloggande nu under helgen. Men helgen har bestått av derby i innebandy och häng med pontus på fredagen. fernsjön, innebandy och glid i stan på lördag och söndagen har det inte hänt något på, suttit hemma och väntat! :) här kommer några bilder från helgen!

Fredagen


Lördagen


söndagen

säger bara B något!

idag har jag stått i kiosken i slalombacken, grymt fint väder var det! kommen säkert ha världens träningverk imorgon, tränar ju inte så ofta och idag blev det mycket. först ut och spring med fotbollen sen in & ha lite styrka och teknik. Efter innebandy dä var väl inge och häng i granen precis. Efter träningarna så följde jag med hem till jennifer och duscha, för sen stack vi till malin och käka tacos och glodde film. och kan lova att vi kollade på min nya favortit film, jävlar va grym den var, ujujuj! sorry så minns jag inte vad den heter exakt, typ något på B ;) nu blir det repris på big brother, sen tredje säsongen på sevnsson svensson!

humor och humör!

                           
                                   Bilden valdes för man spelar på ett piano och vi har spelat en match ;)

spelade nyss match mot munkfors, men så mycket sög vi inte idag tyckte jag! matchen blev ju trotsallt bara 7-5, poäng till Sara 1 M 0 A, Jönsson 1 M 0 A, Hakka 0 M 1 A, Elinor 2 M 0 A, Julia 1 M 1 A, Ida 0 M 1 A, Erika 0 M 1 A . så dä var några so, fick poäng ändå! :) efter matchen åt vi på en gnister god grill i Munkfors, dä gick snabbt att få maten, maten var god och personalen var trevlig. ++++ får den! :)


ett jävla jobb dä också!



sånt sysslar big brother sanna med, så lite man vet om folket! tur ni får information av mig ;)


GÖR NI FEL, BLIR DET SVÅRT SPEL

Kvällen har bestått av innebandyträning och 'big brother', nu 'the dudesons in america'! Morgondagens schema; städa hos farmor och spela match!

Mitt namn är Elin Wikström, bor både i filipstad & Lesjöfors. Har en jätte söt pojkvänn som heter Daniel. Bloggar så ofta jag kommer ihåg & har tid! Skriver om de mest, mina intressen, skolan, inredning & allt som kommer upp i huvve!!!




RSS 2.0