inget mera i år

Suveränt nyår imorgon, och min födelsedag och julen är redan förbi :) fick mycket fint i julklapp/födelsedagspresent, kläder, presentkort, pengar, spel, filmer, godis och lite saker till stugan som kan va bra å ha :D imorgan är det nyår som man väntat på ett år , åå i år blir det i slalombacken (självklart lesjö) ;)
får väl önska alla gott nytt år och en satan bra fortsättning, tack för mig HEJ :D

GILLAR JULEN

prov igår och prov idag, men tror det igår gick bättre :) Julavslutning med innebandyprofilen igår! skapligt kul ändå, förutom att vi skulle ha vinnit, för man räknar ju jämt mest mål. Men inte igår ;) Fotbollstunering på stålvallen i morgon, så man kan säga att jag tar jullov idag! och det gillas :D Tror faktiskt att jag är klar med alla julklappar också, kan ju hoppas att jag får många jag också :D kolla facebook en sväng sen blir det att knalla ner till bussen & åka hem!


all i want for christmas is you.....


håller på med ett jularbete i skolan & man blir ju inte lite sugen på att kolla på 'kan du vissla johanna' & massa annat, igår kollade jag och Jönssa på 'Astrid lindgrens jul'. & naturligtvis bakade vi pepperkakor, jönssas blev svarta, blid kommer så småningom. Det är inte alls länge kvar till julen och det betyder att min födelsedag är snart är här! :D har sett att mamma har köpt lite födelsedagspresenter, & av pappa blir det tatuering, hoppas iaf! :))



början på en ny månad

sara och jag tände det ljus idag eftersom det är första december, fantastiskt. bara 22 dagar kvar till en speciell dag, min fördelsedag :D måste kolla julkalendern när jag kommer hem också, eftersom jag inte hinner se den på morgonen för då sitter jag på cp-bussen. vollyboll tunering igår i skolan, var dock inte med för ingen ville spela med mig :( kul att titta på ändå! blir en liten träningsmatch med profilen på torsdag, så vi spelar ihopp oss lite eftersom det är mindre an en vecka till sm! hoppas spångbergsgymnasiet går längre än dom någonsin har gjort :D

Mitt namn är Elin Wikström, bor både i filipstad & Lesjöfors. Har en jätte söt pojkvänn som heter Daniel. Bloggar så ofta jag kommer ihåg & har tid! Skriver om de mest, mina intressen, skolan, inredning & allt som kommer upp i huvve!!!




RSS 2.0