Mina killar!




under vattnet

kom nyss hem från stan, mysigt! Gött att Malin har fått körkort så jag har enn personlig chaufför när de behövs. Ikväll blir de häng hos Erika, om hon inte glömmer och skicka.. Då ska hon få klippa mig, de vill ja lova!

Glad Påsk :)

suttit i solen hela dagen känns de som, riktigt gött! Ikväll blir de grilla som står på schemat, primär för min del. å inget påsk ägg har man fått idag heller, lite lack ja blir. Nu har de sista tåget gått! Nej skojar bara, får var glad för de tomma ägget som jag köpte till mig själv :D Glad påsk på er!


2011-04-20

Sista dagen i skolan denna vecka, säger ganska mycket. HELG! Hem å städa efter skolan så de ser lite bättre ut, och lite påskmat på de, pga att mamma och pappa åker bort!

Pappa betalar

Fint väder även igår, hittils ser det ljust ut. Bara att hoppas sommaren fortsätter så här. Fått fotbollskorna, bara att beställa ett par tofflor och ett par strumpor nu. Njuter av solen även idag, fotbollsträning och kratta gräsmatta åt mamma!

håll ögonen öppna

otroligt fint väder idag, tog ut allt från stugan som behövdes vädras och vädrade de! Känns riktigt skön och snart flytta ut, även om de inte blir någon skillnade för mamma och pappa kommer ändå inte vara hemma på ungefär 4 helger.

Helgen har varit riktigt lugn, spelade spel i djus lägenhet men han och johannes sen drog vi in till stan fredag och spelade tv spel hos DC. Igår hängde jag lite med Lenny, efterlängtat. På kvällen satt vi i djus lägenhet och spelade kort, Jag Jennifer Johannes och djus.


just idag är jag är jag stark, just idag mår jag bra

Sovmorgon tills 09.30, riktigt skönt 3 dagar i veckan!

Fotbollsmatchen igår gick bätter än väntat, förlorade bara med 2-1. Vi spelade riktigt bra, synd att domarn inte kan reglerna! Sitter och laddar & bränner filmer, får bli massa film idag, stel och sleten efter matchen igår. Tog hårt på kroppen. Vill ha massa pengar, kläder och massa pynt till stugan. Är lite sugen på en tatuering också!

exakt så

fotbollsmatch idag, råda borta. Hoppas på en bra start på fotbollen. Tveksamt vi är mer juniorer i laget än damer, smått jobbigt. Vi ska snart dra till brandstationen med klassen, första hjälpen eller något.

dagen efter

Innebandyfasten igår, lagomt roligt. haft roligare kvällar! Men de var kul å hänga med innebandytjejerna iaf. Idag har jag gratulerat Anderas Bäcker, fick massor av tårta. Sen blev de naturligtvis pizza och tvspel, gott! Sova måste de bli nu så man orkar upp imorgon, praktik. Godnatt!

arvingarna - elois

Kungen var i stan igår, lite gött änså för då fick vi sluta tidigare. Dagen har gått ganska snabbt idag, inge gjort så mycket mera än praktik. Filmhäng med Malin, dumpa honom bra film. Sen hem och färgade håret, ingen utväxt längre! Plugga nu tills big brother börjar, hejdå!

Take off

lite sent blev det igår, kollade film med Sara och Andreas. Men de var de värt, bra film, Bröllopsduellen. Nu blir de byta om till träningen och kolla innebandy så långt man hinner. Falun-Varberg, kom igen nu Falun!


Sonja ensam

Big Brother är det som gäller nu. Hoppas Vanessa åker UT! hon är ju totalt bort och helt dum i huve. påminner om en viss person!


Klassiker

'Kalle blomqvist - mäster dektetiven lever farligt'´ska jag kolla på nu med sara och andreas. Ni som inte sett den, en lite läskig film som Astrid Lindgren har gjort. 

Det är sommarlov och i Storköping pågår en ridderlig kamp mellan gängen i Röda rosen och Vita rosen. 14-åriga Eva-Lotta blir vittne när ockraren Gren mördas. Mördaren undkommer men Eva-Lotta tror sig kunna peka ut honom. Mördaren tappade också en revers men Eva-Lotta vet inte var den tog vägen. Den desperate mördaren skickar förgiftad choklad hem till henne men istället blir en hund sjuk. En dag möter Eva-Lotta, Kalle och Anders mördaren när de letar efter Stormumriken i det övergivna huset Herrgården utanför staden. Mördaren är beväpnad men de lyckas få dit polisen som kan gripa honom.

galen kväll, nooooooooooot!

hängt med Skoog, Jesper och kajsa. kollade motorsågsmasaken, å nu ska jag sova själv hemma. Det kan sluta trevligt. Annars gjorde vi inte så jätte mycket, åkte runt och kollade rådjur. Avslutar kvällen med film och mys med Nisse :)

Blå&Vit


                                                                             


du är min dröm



Var mer Erika idag, va ett tag sen. Vi kollade på 'trassel', vilken gullig romans. blev även innebandy och Big brother. soffhäng helt enkelt. :) Resten av kvällen kommer nog spenderas i sängen, plugga och film!

Vill även se filmerna ; 'Bröllopsduellen', 'monster till svärmor' och 'änglagård - tredje gången gilt'. sett en av dem redan, monster till svärmor. Den va så grym så vill se den igen.


Mitt namn är Elin Wikström, bor både i filipstad & Lesjöfors. Har en jätte söt pojkvänn som heter Daniel. Bloggar så ofta jag kommer ihåg & har tid! Skriver om de mest, mina intressen, skolan, inredning & allt som kommer upp i huvve!!!




RSS 2.0