sura äpplet

Härlig kväll igår, tacos, film & spökjakt! haha... Länge sen jag skrattade så mycket. Idag var vi på kalas hos kattis mamma & pappa, smörgåstårta & marängtårta. Lyxade verkligen till denna helg.
Imorgon är det tyvärr praktikvecka & känner måste verkligen vara där hela veckan eftersom jag var sjuk hela förra praktikveckan. Bara att bita i det sura äpplet & gå dit, hoppas på att jag får skuta tidigt eller jobba extra. Ligger lite efter med pengar.

Smärta

Ännu en dag i skolan, Svenska nu & Engelska sen & sen Svenska igen! Onsdagar är nog de värsta på hela veckan, slutar 15.20.. Sovmorgon i morgon, fantastiskt! Inte ofta det händer så man får passa på å njuta. Måste köpa hårfärg idag också, världens utväxt. Den är enorm. Men då ska jag lyckas och hitta en om är exakt samma hårfärg om den jag har annars förstör jag slingorna, å de vill jag ju inte!
Rast nu, sen engelskläxa! Hejdå....


Skoldag

Gud så gött, tatuera mig imorgon. Som jag längta, även om jag fick tidigare. Egentligen skulle det vart den 12/4. Dock skapligt nervös, tror de kommer göra skapligt ont.
Spelade match igår igen, förlorade visst. Ringde till pappa efter den, då frågade han vad den blev?! Då sa jag, Gissa!! - 15-0 ,  vadå nära! förlorade med 15-1! Tur att det är slut nu, tröttnat som fan. Spörs hur det blir nästa år.

Samhäll nu, sen idrott & någon jävla frilufsdag! Som jag inte vill med på, slutar 11.20 & den börjar 12.00. Så får dem ju inte göra!!!!


Högt i tak, gillar visst inte alla!


Bara 2 veckor & 3 dagar sen jag gjorde senaste inlägget. Mycket har hänt men inget roligt ;) jo då lite, sportlov men helt fantastiskt väder, satt uppe i slalombacken en hel dag & stekte i solen. Varit i Karlstad med Erika & glömt kontokortet hemma! Smart darg (Erika du ska få dina pengar närsta gång jag ser dig! :))
 Sen har jag inte gjort så mycket, förutom spelar årets tråkigaste men händelserikaste match. Förlorade med 20-3 tror jag, tappade nog räkningen. Sen fick bortalagetsmålvakt några hårda smällar på fingrarna, en spelare blev tryckt över sarjen så spelaren bakom sarjen blev skadad & sist men inte minst, en från bortalaget råkade skjuta en boll på en i våratlags läpp så hon slog till henne! mycket lyckat. Tur har vi sista matchen till helgen, någon som vill vara med, bara att säga till för tror vem som hellst får spela i Lesjöfors div 2.

Mitt namn är Elin Wikström, bor både i filipstad & Lesjöfors. Har en jätte söt pojkvänn som heter Daniel. Bloggar så ofta jag kommer ihåg & har tid! Skriver om de mest, mina intressen, skolan, inredning & allt som kommer upp i huvve!!!




RSS 2.0